Voorstellen nieuwe voorzitter: Randi Oirbans

Beste leden van De Toestroom,

Als klein meisje speelde ik niet met poppen en moest ik niks hebben van Barbie en Ken. Met mijn vriendinnen speelde ik kantoortje en wilde ik niks liever dan de directeur zijn. Je zou kunnen stellen dat de ondernemersdrang al vroeg bij mij aanwezig was. Daarom is het mij een waar genoegen om verkozen te zijn als voorzitter van ondernemersvereniging De Toestroom in Oisterwijk.
Mijn naam is Randi Oirbans, ik ben 41 jaar en ondernemer in hart en ziel. Na al die jaren kantoortje spelen en voor verschillende bazen te hebben gewerkt doe ik het nu voor ’t echie. Ik ben directeur van een paar mooie bedrijven in de beauty branche. Het is mijn missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van het verduurzamen van de beauty industrie.

Als voorzitter van De Toestroom zie ik het als mijn taak om met de andere bestuursleden de belangen van de bestaande leden te behartigen en daarnaast nieuwe leden aan te trekken. Samen gaan we werken aan een vernieuwde profilering, gaan we potentiële samenwerkingen aan en gaan we ludieke evenementen met inspirerende sprekers organiseren.
Deze plannen kunnen natuurlijk alleen maar met het behoud van de bourgondische sfeer en ambiance waar we hier in Oisterwijk met recht veel waarde aan hechten.
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal persoonlijk te ontmoeten op een van de komende bijeenkomsten.
Heb je voor die tijd vragen of opmerkingen? Bel of mail me dan gerust!

Groet,
Randi Oirbans

Leave a Reply