Lunchlezing met Lef!

mei 21, 2015

Vele ondernemers van Oisterwijk waren op donderdagmiddag 21 mei 2015 naar Hotel De Leijhof gekomen, om zich te laten inspireren door succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal. Een vrouw met visie, durf en lef die ons met haar authentieke presentatie wist te prikkelen in ons ondernemerschap.

Zij nam ons deze middag mee in een boeiend verhaal omtrent haar visie op ondernemerschap. Naast een relaas over haar successen en mislukkingen in het verleden geeft zij ook haar visie op het hedendaagse ondernemen.

In haar boek “Winst” beschrijft Annemarie van Gaal 15 cruciale inzichten om winst te maken: 
”De mooiste winst krijg je door slim gebruik te maken van het scala aan kansen en mogelijkheden die deze tijd biedt. En dat vereist een nieuwe manier van denken”.

Annemarie van Gaal (1962) schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle zakenvrouw, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed, eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij en auteur van de bestsellers Succes (2009), Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit, alles wat je moet weten over scheiden (2011), Financiële Workout (2013), Een dubbeltje op zijn kant (2013) en Winst (2014).

Na afloop werden, onder het genot van een goed glas wijn, de meest creatieve business modellen besproken en ging iedereen weer met frisse ideeën aan het werk.