Op zoek naar een zakelijk netwerk in Gemeente Oisterwijk?

Ben jij een startende (of al gevestigde) ondernemer in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren? Dan is ondernemersvereniging de Toestroom misschien wel iets voor jou en voor je bedrijf! De Toestroom is opgericht in 1991 en bestaat dus al meer dan 25 jaar. We zijn een vereniging van, voor en door zo’n 100 Oisterwijkse ondernemers, van jong tot oud. De vereniging is voor jou in de eerste plaats een ontmoetings- en presentatieplatform en we vormen een belangrijk zakelijk netwerk in de regio. We delen kennis, we werken samen en we informeren onze leden over nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties in ondernemersland.

Activiteiten

Jaarlijks organiseert de Toestroom verschillende activiteiten voor haar leden. De activiteiten zijn zeer divers, maar staan altijd in het teken van kennis, verbinding en interactie, waarbij een bourgondisch tintje niet mag ontbreken. We zijn immers Brabanders, toch? Zo organiseren we onder andere een Nieuwjaarsborrel, een voorjaars- en kerstlezing met interessante sprekers (o.a. Trendwatcher Sander Duivestein, Acteur Dirk Zeelenberg, Marc de Hond, en Hélene Oosterhuis), een zomer BBQ, workshops rondom diverse thema’s en een wijn-spijs wandeling.

Doelstelling

De vereniging heeft als doel om de belangen van de Oisterwijkse ondernemers en bedrijven te behartigen, onderlinge samenwerkingen te bevorderen, en om activiteiten en initiatieven te ontplooien die leiden tot de groei van de ondernemers. Dit met behoud van de zelfstandigheid en eigen identiteit van de leden. Wat is er mooier dan elkaar steunen, inlichten en te verbeteren? Dit samen leidt tot goed, relaxed en succesvol ondernemerschap.

Kennismaken?

Ben jij enthousiast geworden en op zoek naar een zakelijk netwerk in de omgeving Oisterwijk? Wil je eens kennismaken met De Toestroom en andere Oisterwijkse ondernemers? Dan nodigt het bestuur je van harte uit voor een van haar evenementen. Neem een kijkje op de website www.toestroom.nl voor meer informatie of neem contact op via info@toestroom.nl.

Leave a Reply