Leden in de spotlight… Frank Heuvelmans (Smaeck!)

MAG IK ME VOORSTELLEN…

Ik ben Frank Heuvelmans; eigenaar van de Smaeckvolste winkel van Oisterwijk! Ook ben ik papa van twee jonge lieve kinderen en partner van Anoek, die op de achtergrond regelmatig inspringt in de winkel.

De studie Voedingsmiddelentechnologie heb ik succesvol afgerond aan de Hogere Agrarische School (HAS) in ’s-Hertogenbosch.

Een SMAECK!vol bedrijf

Smaeck! is al zes jaar leverancier van onder meer een mooi assortiment Hollandse en buitenlandse kazen. Daarnaast onderscheidt Smaeck! zich in een mooi assortiment vers gesneden vleeswaren en huisgemaakte salades en tapas. Gelukkig weten steeds meer mensen ons ook te vinden voor producten, geschikt voor bepaalde voedselintoleranties.

Het originele ambacht, waarmee de producten uit het assortiment zijn gemaakt, is één van onze kwaliteiten. Onze klanten weten dat en waarderen deze smaakbeleving en maken een bezoek aan de winkel zinnenprikkelend. De heerlijke geur van vers gebrande noten, de verleiding voor het oog van de rijpe Franse kazen en de smaak van onze bekroonde boerenkazen.

Het is mijn passie om iedereen met de verschillende ambachten te laten kennismaken en te leren waarderen dat kwaliteit boven alles gaat. Jezelf goed voelen door heerlijk en goed te eten!

Een andere kwaliteit van Smaeck! is het verzorgen van bedrijfslunches met belegde broodjes, een buffet of volledig naar wens gecaterd. Ook de vrijdagmiddagborrel kleed ik graag aan met dat heerlijke plateau met verschillende hammen, olijven en tapas.

Waarom een lidmaatschap van de Toestroom

Kort nadat ik Smaeck! ben begonnen heb ik kennisgenomen van de Toestroom. De activiteiten die worden georganiseerd spreken mij met name erg aan en hieraan neem ik graag deel.

Halen en brengen bij de Toestroom

Ik geloof erin dat je lokaal elkaar kunt versterken en inspireren. Via de Toestroom kom ik op een informatieve manier in contact met collega’s om die inspiratie te geven en te krijgen.

Dat er onder de leden nogal wat smulpapen zitten is erg prettig om te weten. Fijn als we die passie voor eten met elkaar kunnen delen. Natuurlijk is iedereen van harte welkom voor een bezoek aan mijn kaas- en delicatessenwinkel. Ik leg je graag alles uit over het heerlijke, veelzijdige assortiment.

Bezoek Smaeck!

Dorpsstraat 4
5061 HK Oisterwijk
Nederland
www.smaeckoisterwijk.nl

3 Responses

Leave a Reply