Mini Netwerk Contactavond Landgoed de Rosep

Lekker relaxed wakker worden met vogelgeluiden op de achtergrond. De avond daarvoor heeft u genoten van een prima diner met uitstekende wijnen. Even weg uit de alledaagse drukte. Quality time in de aangename omgeving van de Oisterwijkse bossen.
Voor sport en ontspanning hoeft u niet ver weg. Het hotel heeft een eigen zwembad, tennisbaan en fitnessruimte. De mooie Oisterwijkse bossen en vennen in de omgeving vragen erom verkend te worden. U kunt (elektrische) fietsen of mountainbikes huren. Een lunch voor onderweg, een gps en een routekaart zijn snel geregeld. Voel u welkom in De Rosep en haar prachtige omliggende natuur.

Datum: maandag 12 juni
Tijd: U bent welkom om 18:00 uur, rond 18.30 uur gaan we aan tafel
Locatie: Landgoed de Rosep, Oirschotsebaan 15 5062 TE Oisterwijk

Het doel van de Mini Netwerk Contactavond
Genieten van een voortreffelijk diner en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze Mini Netwerk Contactavond. Met ongeveer 80 personen geselecteerd uit verschillende branches, kunt u in een ongedwongen sfeer nieuwe wegen naar succes aanboren. Na ieder gerecht is het de bedoeling dat u plaats neemt aan een andere tafel en zo nieuwe contacten maakt.

Aanmelden

De kosten van de Mini Netwerk Contactavonden bedragen € 37,50 (excl. drank). Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een factuur, de drank wordt ter plaatse afgerekend. Aanmelden kan via onderstaand formulier óf , als u al lid bent, ook via de Netwerk Brabant app. Eventuele dieetwensen ontvangen wij graag via info@netwerk-brabant.nl Afmelden kan kosteloos tot vrijdag 9 juni voor 12:00 uur.

Mini Netwerk Contactavonden zijn bedoeld voor leden van Netwerk Brabant. Natuurlijk zijn introducés wel van harte welkom om éénmalig kennis te komen maken met deze manier van netwerken voordat men besluit lid te worden.

Aanmelden voor de Mini Netwerk Avond kan hier.

3 Responses

Leave a Reply