Leden in de spotlight: Gigi Bowmer Beauty and Business

Graag stel ik mij aan je voor…

Mijn naam is Gigi Bowmer. Ruim 27 jaar makeup artist en gespecialiseerd in persoonlijk zakelijk make-up advies. Ik leer vrouwen hoe ze met handige make-up tips er altijd goed en verzorgd uitzien en zichzelf neer zetten als de persoonlijkheid die ze zijn. Professionaliteit in je uitstraling werkt in je voordeel. Bij alles wat ik doe, geloof ik in de kracht van de vrouw die ik adviseer en voor me heb.

Wat doet mijn bedrijf?

Zorgen dat vrouwen succes hebben met zichzelf. Vrouwen die op een warm zakelijke manier, goed willen overkomen. Ondernemend en ambitieus, nog meer uitdragend wie ze zijn en waar ze voor staan met al hun kwaliteiten. Je bent goed zoals je bent en samen zorgen we dat wat jou bijzonder maakt, naar voor komt.

Zo laat je zien wie je bent. Dat geeft een gevoel van vrijheid, plezier en geluk. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan; je straalt uit dat je goed bent en dat zonder nog een woord gesproken te hebben. Het heerlijke vermogen om jezelf te zijn. Men kiest voor de persoon.

We verzorgen persoonlijke adviezen, workshops, verkoop- en makeup trainingen ten behoeve van bijvoorbeeld teams van parfumeriezaken en schoonheidssalons, lezingen, en begeleiden desgewenst op locatie.

M’n samenwerking met cosmeticabedrijf Estée Lauder is super, we versterken elkaar en ik werk met de meest interessante events mee. Onlangs presenteerden we in Amsterdam een inspirerende workshop voor bloggers hoe succesvol een youtube kanaal op te starten en wat er bij komt kijken. De brandmanager van Youtube UK was speciaal overgekomen. In maart staat onder andere de Vogue Beauty Night Out op het programma.

Regelmatig schrijf ik make-up tips voor de bladen. En vaak komt het voor dat vrouwen die ik al meerdere jaren mag begeleiden en die dus ondertussen perfect weten hoe zichzelf in verschillende situaties op te maken, vragen of ik voorafgaand aan een presentatie, feest, lezing, shoot of interview al dan niet op televisie, hun visagie wil verzorgen. Als je weet dat je er goed uitziet heb je meer zelfvertrouwen en meer succes. Je staat sterk in je schoenen wat keer op keer resultaat oplevert.

Waarom ben ik lid geworden van De Toestroom?

Het is belangrijk dat ondernemers elkaar ondersteunen en verder helpen. Ik ben blij met het professionele netwerk dat de leden van de Toestroom bieden.

Wat kom ik halen en/of brengen bij De Toestroom?

Met plezier nodig ik mede ondernemers van De Toestroom uit om als gast mee te gaan naar BNI De Linde, de aanbevelingenorganisatie waar ik al 5 jaar lid van ben. Via BNI leerde ik fotografe Laila Willems kennen; ondertussen hebben we al weer 3 jaar ons bedrijf Project Profile waarmee we gespecialiseerd zijn in het in beeld brengen van mensen en concepten.

Het werkt dus om elkaar beter te leren kennen. Ik hoor graag van je!

Gigi Bowmer Beauty and Business
www.gigibowmer.com
www.projectprofile.nl

4 Responses

Leave a Reply