Leden in de spotlight: Jorg Robben – De Huurhal

Graag stel ik mij aan je voor…
Ik ben Jorg Robben ik ben eigenaar van De HuurHal hier in Oisterwijk, waar je terecht kunt voor opslagruimte vanaf 1 m3. Zowel voor de particuliere en de zakelijke markt.

Wat maakt De HuurHal uniek?
“We proberen ons te onderscheiden van de grote jongens door meer service te bieden en zaken uit handen te nemen. We zorgen bijvoorbeeld voor het binnen zetten van afgeleverde goederen en informeren vervolgens onze klant met een bericht en/of foto dat er een levering staat. Soms verzorgen we ook het verdere transport. Daarnaast kunnen klanten bij ons ook een postadres houden of hun werkdag starten in de kantine, met een lekker bakske koffie..”

Opslagruimte per kuub.
“In totaal bieden we 66 units in 11 verschillende formaten en deze zijn allemaal klimaat beheerst. Daarnaast hebben we 1325 m2 vloeroppervlak en daar komt in december nog eens 300 m2 vloeroppervlak op twee verdiepingen bij. Dit kan ik klanten aanbieden voor een gereduceerd tarief en is erg geschikt voor langdurige inboedels. Deze laatstgenoemde ruimte wordt alleen toegankelijk tijdens kantoortijden. De overige units zijn tot 23.00 uur toegankelijk voor onze klanten.”

Uitgebreide en flexibele service.
Bij De HuurHal begrijpen we dat de klant Koning is en ik probeer dan ook mijn klanten te ontzorgen. Bijvoorbeeld met het innemen van witgoed apparaten op het terrein of het vernietigen van archief materiaal. “ We bieden bovendien drie verschillende afvalstraten waarmee we onze klanten veel regelwerk uit handen nemen.”

Waarom de Toestroom?
Toen ik net mijn onderneming was gestart ben ik op uitnodiging een keer naar een activiteit geweest waar ik in een ongedwongen sfeer vele bekende gezichten op een ander vlak leerde kennen. Mijn gedachtegang achter het lid worden van de Toestroom was en is: “Je weet nooit wat je er aan over houdt.”

Wat kom je halen en/of brengen bij De Toestroom?
Ik denk wat iedere ondernemer uiteindelijk wil….omzet er uit proberen te halen. Daarnaast natuurlijk ook een netwerk waar je over en weer kennis, ideeën kunt uitwisselen. Wellicht dat er in de toekomst binnen de Toestroom een steentje bijgedragen kan worden in een commissie.

Voor meer informatie:
De HuurHal
Luxemburgstraat 3a
5061 JW Oisterwijk
T: 06 12 20 71 10

www.huurhal.nl
info@huurhal.nl
facebook.com/huurhal

3 Responses

Leave a Reply