Leden in spotlight: Sakia Broers (Bloemen van SAS)

Graag stel ik mij aan je voor…

Mijn naam is Saskia Broers; Enthousiaste bloemenfanaat

Gedreven door mijn ambities en liefde voor pure bloemen, natuur & mensen ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in het bloemenvak. Omdat ik constant op zoek ben naar creatieve oplossingen is het erg prettig dat ik vanuit mijn werkplaats bloemcreaties kan maken. Vandaar de bewuste keus om geen winkel te runnen. Dit maakt het ontwikkelen van mezelf en van mijn werkzaamheden steeds uitdagender. Met deze kennis & ervaring kan ik vanuit mijn passie beter werk leveren en dat merk je als klant.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit bloemwerken maken op bestelling;

• Voor bedrijven plaats ik wekelijks verse bloemen met leenvaas in de ontvangstruimte en maak ik boeketten voor relaties & personeel;
• Bij feesten en partijen verzorg ik de aankleding van de ruimte;
• Voor bruidsparen schik ik voor hun dag de mooiste bruiloftcreaties;
• En bij het afscheid van een dierbare verwerk ik de meest mooie bloemen in een bloemwerk wat de overledene typeert en/of waarvan diegene hield.

Voordat een bloemcreatie ontstaat ga ik met je in gesprek. Het persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Zo kom ik erachter waar je interesses liggen, wat je stijl is en dan ontstaat het meest persoonlijke en passende bloemwerk.

Het ontvangen of juist geven van bloemen maakt altijd positieve emoties los. Dat gevoel inspireert me dusdanig, dat ik steeds op zoek ben naar nieuwe ervaringen om met bloemen te communiceren. Ik organiseer bijvoorbeeld presentaties, exposities, cabaretvoorstellingen en duik zelfs met bloemen de keuken in.

Waarom ben ik lid geworden van De Toestroom?

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij de ondernemers, elkaar kunnen versterken en inspireren op het gebied van je vak. Ik ben graag onder de mensen, maak graag een praatje en ik hou van gezelligheid.

Wat kom ik brengen en/of halen bij De Toestroom?

Wat ik kom brengen/halen bij de Toestroom is mijn enthousiasme voor mijn vak, de kunde om creatief te denken en een eventuele samenwerking aan te gaan met lokale ondernemers.

Ik spreek je graag eens in mijn werkplaats, bij jou, of bij een bijeenkomst van de Toestroom.
Groet, Saskia.

www.bloemenvansas.nl

3 Responses

Leave a Reply