Marc de Hond komt spreken bij de Toestroom!

INSPIRATIESPREKER, KRACHT, ACCEPTATIE EN VERLIES
Op woensdagavond 14 december proost ondernemersvereniging De Toestroom samen met haar leden op het afgelopen jubileum jaar en blikken zij vooruit op een innovatief en ondernemend 2017! Tijdens deze avond verwelkomt de Oisterwijkse ondernemersvereniging theatermaker, artiest, presentator en spreker: Marc de Hond!

Marc de Hond is speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam en daarnaast succesvol internetondernemer, radio dj en televisiepresentator. Met bevlogenheid en humor vertelt hij tijdens zijn lezingen over de kracht van mensen om zich aan te passen aan nieuwe situaties.

Marc de Hond is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier één van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat zijn aandelen binnen een paar maanden niets meer waard zijn en nog ingrijpender; een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt. Na een operatie in 2002 ging het mis. Door een medische misser hield Marc hier een dwarslaesie aan over. Sindsdien is zijn leven op alle fronten veranderd. Hij heeft leren accepteren en heeft invulling kunnen geven aan zijn leven in de rolstoel. Door de fysieke problemen ontdekte De Hond dat hij lichamelijk en mentaal tot dingen in staat was, die hij vooraf niet had kunnen vermoeden. Het duurde enkele jaren om zijn draai te vinden, maar uiteindelijk heeft hij leren omgaan met de tegenslagen. Mede daardoor is hij een inspirerend spreker en motivator. De Hond kijkt naar wat hij wel in plaats van niet kan.

Speciaal voor De Toestroom is Marc bereid zijn nieuwste voorstelling (pas in januari 2017 in de theaters!) “Wie bang is, krijgt klappen” aan ons te laten zien. Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt en wat je er tegen kunt doen. Aansluitend een interactief gedeelte: nog even doorpraten om een directe link te maken met het bedrijfsleven/ondernemerschap.

Datum:
Woensdag 14 december 2016

Locatie:
Oisterwijk (meer info volgt)

Tijd:
18.00 – 23.00 uur

Ik wil erbij zijn!

  • Ben je lid van de Toestroom? Meld je dan hier aan.
  • Ben je (nog) geen lid van de Toestroom, maar wil je een keer kennis komen maken? Neem dan via info@toestroom.nl contact met het bestuur op.
7 Responses

Leave a Reply