Vacatures Bestuur: wij zoeken twee nieuwe, enthousiaste bestuursleden

Beste Toestromers,

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe, enthousiaste bestuursleden voor onze mooie ondernemersvereniging! Doordat we afscheid nemen van twee bestuursleden, die alweer een hele tijd actief zijn geweest, hebben we twee vacatures vrij.

Als bestuurslid heb je een veelzijdige rol binnen het bestuur en onze ondernemersvereniging. Je vindt het leuk om mee te denken, nieuwe ideeën aan te dragen, events mee te organiseren en verschillende taken binnen het bestuur uit te voeren die bijdragen aan de groei, continuïteit en toekomst van de vereniging.

Wat kan je zoal verwachten?

  • 1x per maand bestuursvergadering
  • Organiseren van events (+/- 6 per jaar, die we verdelen tussen de bestuursleden): bedenken van activiteiten, het regelen van sprekers, locaties, horeca, etc
  • Ideeën aandragen voor de continuïteit, groei en toekomst van de vereniging
  • Meedenken en zorgdragen voor de strategie, visie en missie van de vereniging, uiteraard ook samen met de andere bestuursleden
  • Schakel en verbindende factor tussen de leden in ons netwerk
  • Nieuwe leden werven, zowel jonge en startende als gevestigde ondernemers
  • Etc.

Bij voorkeur zoeken we een bestuurslid met affiniteit voor communicatie en een bestuurslid met affinititeit en kennis over administratie/boekhouding, maar uiteraard zijn alle aanmeldingen meer dan welkom. De rollen binnen het bestuur kunnen we op een later moment gezamenlijk verdelen en oppakken.

Heb jij de ambitie om bestuurslid te worden en mee te werken aan hét zakelijke netwerk van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren? Vind jij het gaaf om een bijdrage te leveren aan de groei en continuïteit van de vereniging en daarmee het bedrijfsleven in de Gemeente Oisterwijk? Vind je het leuk om ons netwerk verder te professionaliseren? Om nieuwe en innovatieve ideeën te initiëren voor onze events, het verbinden van leden en het aantrekken van nieuwe leden? Breng jij de nieuwe energie waar wij naar op zoek zijn? Laat het ons weten via info@toestroom.nl! Wij kijken uit naar je mailtje.

Met vriendelijke groet,

Toestroom Bestuur
Joop, Patrick, Johan, Ad & Laury

Leave a Reply