Edwin van Gijzen stelt zichzelf én zijn bedrijf graag even voor!

Graag stel ik me aan je voor…

Ik ben Edwin van Gijzen, 54 jaar oud, woonachtig in Berkel-Enschot, getrouwd met Marloe van Gijzen en vader van zoon Lars (19). Na lang werkzaam te zijn geweest in de Optiek was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na altijd veel interesse te hebben gehad voor de horeca (tijdens mijn studietijd heb ik in vele bekende Brabantse horecazaken gewerkt) kwam ik via horecamakelaar Ronald Loonen bij Boshuys Hermitage terecht. Op 15 augustus 2018 hebben wij de Hermitage overgenomen.

Wat doet mijn bedrijf?

Boshuys Hermitage is een bedrijf met een lange historie. Het pand is gebouwd in 1962 met oude bouwmaterialen de bij elkaar zijn verzameld in België. Hierdoor lijkt de hoeve honderden jaren oud. De Hermitage wordt vaak vergeleken met de Anton Pieck stijl, die we allemaal kennen vanuit de Efteling. We zijn geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Binnen hebben we plaats voor ruim 70 gasten en buiten op het mooie terras hebben we 125 stoelen, met uitzicht op de grote vijver. Alle tafels staan ruim uit elkaar, zodat er genoeg privacy is en zeker nu een zeer belangrijk voorwaarde is in de coronatijd. Diverse streekproducten worden in de keuken bereid tot heerlijke gerechten van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We verzorgen ook regelmatig koffietafels, feesten en vergaderingen, waarvoor we de beschikking hebben over een aparte zaal met alle benodigde faciliteiten.

Waarom ben ik lid van de Toestroom?

Wij hebben de Starter van het kwartaal verkiezing gewonnen van de Rabobank Oisterwijk. Daarvoor ontvingen wij onder andere een jaarabonnement van de Toestroom. In dat jaar mochten wij de wijn en spijswandeling van de Toestroom verzorgen. Daar zag ik een grote diversiteit aan ondernemers. Niet alleen de gezelligheid, maar ook de vele verhalen trokken mijn interesse. Daarom hebben wij besloten om lid te blijven van de Toestroom.

Wat kom ik halen/brengen bij de Toestroom?

Het vergroten van ons netwerk is een belangrijk punt, maar ook het luisteren naar andere succesvolle ondernemers. Graag hoop ik dat we komend jaar weer wat kunnen verzorgen voor de Toestroom en dat iedereen van 2021 een succesvol jaar kan maken.

Edwin van Gijzen | Eigenaar Boshuys Hermitage

T 013-5286044

E info@boshuyshermitage.nl

Leave a Reply