Koen en Koen van Geheimbiertje stellen zich graag even voor

Wie zijn jullie?

Wij zijn Koen Pijnenburg en Koen Pijnenborg (ja, echt waar!) en sinds december 2019 begonnen met GeheimBiertje. We wonen beide in Haaren en zijn inmiddels (bijna) afgestudeerd aan het Avans in ’s-Hertogenbosch. Naast onze toekomstige baan zijn we zeer gemotiveerd om GeheimBiertje tot een groot succes te brengen.

Wat doet jullie bedrijf?

Wij zijn Geheimbiertje, liefhebbers van speciaalbier. Wij verkopen via onze webshop mystery boxen gevuld met speciaalbier. We verkopen onze bieren in verschillende smaken en prijsklasse. De klant kiest zelf zijn smaak (licht en subtiel, van alles wat of zware inslag) en het aantal flesjes (6 of 12)

Thuis ontdekt de klant pas welke bieren wij voor hem hebben ingepakt. Het dubbele verrassingseffect, en hiermee onderscheiden wij ons van de rest, is dat onze bieren uit lokale brouwerijen komen, wat de kans groter maakt dat de klant deze bieren waarschijnlijk nog nooit heeft geproefd.

Naast de B2C markt richten wij ons ook op de B2B markt. In de toekomst willen we meer energie gaan steken in het aantrekken van zakelijke klanten. Denk hierbij aan relatiegeschenken of kerstpakketten gepersonaliseerd naar het bedrijf, waarbij er ook ruimte is voor bijvoorbeeld ambachtelijke nootjes van de lokale notenwinkel. Buiten de relatiegeschenken richten we ons ook op bedrijfsborrels die tegenwoordig helaas niet meer gezamenlijk op het bedrijf plaats kunnen vinden. Daarvoor bieden wij als oplossing de bedrijfsborrel bij jou thuis. Wij zorgen ervoor dat elke medewerker tijdig zijn/haar pakket thuis gestuurd krijgt waardoor de bedrijfsborrel thuis kan worden gehouden onder het genot van een lekkere (geheim) biertje, nootje en andere lokale producten.

Waarom zijn jullie lid van de Toestroom?

Dat is wel een leuk verhaal. Begin dit jaar hebben we samen meegedaan aan de Starter van het Kwartaal verkiezing bij de Rabobank. Hiervoor waren we geselecteerd samen met 2 geduchte concurrenten.

De winnaar ontving diverse prijzen, waaronder een jaarabonnement voor een ondernemersvereniging naar keuze. Omdat Haaren bij Oisterwijk komt en de Toestroom een grote ondernemersvereniging is met veel verschillende bedrijven, hebben we gekozen voor de Toestroom.

Uiteraard hopen we hiermee ook ons netwerk te kunnen verbreden, van ze te kunnen leren en andere ondernemers te helpen waar mogelijk.

Wat komen jullie halen en/of brengen bij de Toestroom?

Wij zien de Toestroom echt als een manier om ons netwerk te vergroten. Ondanks het in deze tijd in verband met het coronavirus niet gemakkelijk is om nieuwe contacten te leggen hebben we toch al samen mogen werken met verschillende ondernemers uit Oisterwijk om een mooie borrelbox samen te stellen. Hopelijk kunnen wij binnenkort samen met de andere ondernemers weer een netwerkborrel doen, mits het natuurlijk binnen de coronaregels te regelen valt.

www.geheimbiertje.nl

Leave a Reply