Nieuwe website voor De Toestroom!

Vanaf vandaag heeft De Toestroom een nieuwe website! Op www.toestroom.nl kunt u terecht voor allerlei informatie over de vereniging, activiteiten, foto’s en verslagen van activiteiten, leden in de spotlight en nieuws. Wat de nieuwe website uniek maakt is interactieve ledengids en de besloten omgeving voor Toestroom leden, waar zij terecht kunnen voor de marktplaats, het forum en hun persoonlijke dashboard.

LEDENGIDS
In de ledengids vindt u een overzicht van alle Toestroom leden, hun bedrijf en contactgegevens. Zo is het heel eenvoudig om onderling contact op te nemen en te zien wie er nu eigenlijk bij welk bedrijf hoort, wat dat bedrijf doet en wat leden zakelijk aan elkaar kunnen hebben.

MARKTPLAATS
De marktplaats stelt leden in staat om onderling samen te werken en zaken te doen met andere Toestroom leden. Op de marktplaats kunnen leden hun producten en diensten promoten: heeft u een speciale aanbieding voor de leden, geeft u een workshop of heeft u een werkplek over? Zoekt u advies, bedrijfsmaterieel, hulp bij een project of andere producten en diensten? Via de marktplaats kunnen leden alles met elkaar delen.

FORUM
Op het forum kunnen leden terecht voor vragen aan andere leden. Wilt u kennis of informatie delen met andere leden? Of wilt u bijvoorbeeld een gezamenlijk project starten? Dan bent u in het forum aan het goede adres. Dit geeft Toestroom leden namelijk de mogelijkheid om óók online kennis en informatie te delen met collega-bedrijven.

PERSOONLIJK DASBOARD
Op de persoonlijke pagina kunnen leden alles zelf regelen. Zij kunnen bijvoorbeeld hun bedrijfsprofiel bekijken of aanpassen en voorzien van hun bedrijfsgegevens, website, een bedrijfsvideo, contactpersonen en nog veel meer. Leden kunnen advertenties plaatsen op de marktplaats, hun advertenties beheren en allerlei documenten downloaden met informatie over de vereniging.

VRAGEN?
Heeft u vragen over de nieuwe website? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij u graag. Tijdens de prinsjesdagavond (28-09) en de ALV (18-10) wordt de website inclusief alle functionaliteiten gepresenteerd.

Leave a Reply