Oisterwijk, Moergestel en Heukelom krijgen eigen maatschappelijke beursvloer!

In navolging op ruim 70 steden en dorpen in Nederland krijgt de gemeente Oisterwijk nu ook haar eigen maatschappelijke beursvloer, waarvan de Toestroom mede-organisator is. Een evenement waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, (sport)verenigingen en stichtingen elkaar ontmoeten.

Op donderdag 26 oktober 2017 zullen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom elkaar ontmoeten tijdens de beursvloer bij Sundaymorning@EKWC. Deze inspirerende ruimte wordt aangeboden door KVL Leermeesters. Tijdens dit evenement laten maatschappelijke initiatieven, (sport)verenigingen, stichtingen en instellingen weten wat ze nodig hebben om nog succesvoller te zijn of wat ze tekort komen. Bedrijven, de overheid en onderwijsinstellingen kunnen daarop inhaken door hun kennis, ervaring, overgebleven materialen, menskracht of hun netwerk aan te bieden.

Samen sterker is het doel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen of – met een minder chique woord – wat terug geven aan de gemeente Oisterwijk, wordt zo wel heel gemakkelijk. Bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijs en serviceclubs kunnen zich gratis inschrijven voor deze Beursvloer. Is er een mooiere manier denkbaar om invulling te geven aan sociaal ondernemerschap en MVO? Ook maatschappelijke organisaties met een hulpvraag kunnen zich gratis aanmelden en zien hoe mooi het is om de samenwerking aan te gaan met bovengenoemde partijen. Immers, samen staan we sterker!

Wat krijg je als bedrijf ervoor terug?
‘Iets terug geven aan de lokale samenleving’ mag dan een weldaad zijn voor je omgeving, het heeft ook voor jezelf en je onderneming positieve effecten. Zoals een onderscheidend imago, een breder netwerk met nieuwe contacten, een aantrekkelijke werkgever, een imago als duurzame en verantwoorde partner en niet te vergeten een goed gevoel!

Meedoen?
Wil jij als maatschappelijke initiatief, (sport)vereniging of stichting jezelf laten zien en jouw behoefte(n) aan middelen, kennis of menskracht kenbaar maken? Of wil je als bedrijf je steentje bijdragen aan de maatschappij door deze behoefte(n) te vervullen? Schrijf je dan gratis in door op onderstaande button te klikken. Voor meer informatie neem contact op met met beursvloeroisterwijk@gmail.com

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Tijd: 16.30 – 18.30 uur
Locatie: Sundaymorning@EKWC aan de Almystraat 10 te Oisterwijk

Wil je met jouw bedrijf deelnemen en daarmee een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeente?
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

De Beursvloer Oisterwijk is een initiatief van:
v.l.n.r.: Rebecca Michiels-Boot (Rabobank Hart van Brabant), Gineke Demeijer (Gineke Demeijer Ondernemersondersteuning), Laury Zwart (OisterwijkDeelt & Ondernemersvereniging de Toestroom), Anita van Reusel (Oisterwijkse Uitdaging), Ellen Lengkeek (ContourdeTwern) & John de Brouwer (JdB Coaching en Advies, niet op de foto).

Leave a Reply